November 28, 2016

Servicii

Restaurare piele


 

 

 

 

 

 

Tratament ceramic

Protectie Ceramica este o protectie avansata pentru vopseaua auto, care nu numai ca ofera o durabilitate mai mare, dar ofera si efect hidrofob superb.


 

 

Tratament Hidrofob

A fost dezvoltat pentru industria aviatica. Formeaza o legatura chimica cu geamul ceea ce creste capacitatea de respingere a apei, drept urmare apa curge foarte usor de pe geamuri. Se aplica in doar cateva minute pe parbrizul curatat si uscat sau pe orice fel de suprafata exterioara din sticla. Dureaza pana la 6 luni, in conditii normale de folosinta, incluzand ploaie torentiala sau zapada, spalari regulate, curatarea geamurilor si sarea de pe drumuri.


 

Polish/Tratament/Corectie lac Vopsea

Un tratament de detailing auto curata, reface si protejeaza finisajele exterioare ale masinii tale, redandu-le aspectul de curat si nou.Tratamentul cu ceara este benific pentru masina dumneavoastra,Lucruri cum ar fi razele ultraviolete, ozon,gazele de esapament, sare, murdarie, ploaie,pot deteriora stratul de vopsea,tratamentul nostru cu ceara va reda masinii dumneavoastra stralucirea initiala.

 


 

Detailing/Cozmetizare/Igenizare Interior

Curatarea tapiteriei din material textil:
Curatare tapiterie auto
Tapiteria se curata cu solutie pentru tapiterie Erk Aktiv folosind Tornador Gun sau dupa gradul de murdarie prin injectie / extractie. In cazul tapiteriilor prea uzate scamele iesite din material se “barbieresc” folosind un aparat special.
Cum curatam tapiteria:
Tot interiorul este aspirat, praful este sters cu o carpa din microfibre, bordul si toate elementele din plastic sunt curatate. Curatarea plafonului, fetelor de usi si a unor eventuale pete cu un pistol pneumatic (Tornador Gun). Scaunele si bancheta se curata prin injectie spuma, extractie cu un aspirator, urmand un pas foarte important: Limpezirea.
Curatare tapiterie auto din piele:
Un pas important la curatarea tapiteriei din piele este folosirea unei solutii speciale cu Ph echilibrat pe baza de apa. Dupa curatare se aplica un balsam, cu protectie UV ce va hidrata pielea in profunzime.

 


 

Polish faruri si stopuri

reconditionarea farurilor le aduce la starea de fabrica. Îmbunststind vizibilitatea si aspectul autovehiculului.


Treatment Ozon